Shop @Sostrene Grene voor inrichting en parfumvrije zepen!

Is de kamer van je kindje toe aan een make over? Heb je er dan al over nagedacht wat voor stijl je de kamer wilt gaan geven? Denk dan eens na over de Scandinavische stijl. Wanneer je hiervoor kiest creëer je een rustige sfeer in de dankzij de zachte kleuren. Als je houd van eenvoud, de mooiste materialen en sprookjesachtige producten dan is dit iets voor jou.

Je shopt artikelen in deze stijl bij veel verschillende winkels zoals, Sostrene Grene, Ikea of online bij de Wehkamp. Je vind hier ontzettend veel artikelen in de allerfijnste en zachtste kleurtjes. Je hebt bijvoorbeeld bij de Sostrene Grene tentjes voor een gezellige picknick in de tuin. Wanneer je hiervoor kiest, vergeet dan niet om ook het servies te kopen. Op deze manier maak je de picknick namelijk helemaal af.

Er is ook een nieuwe baby bad productenlijn hiermee wil Sostrene Grene er voor zorgen dat je op alle huidproducten die je gebruikt kunt vertrouwen. Je maakt dan bewuste keuzes wanneer je in bad gaat en kiest voor verzorgingsproducten voor jezelf of de kleintjes. Op de verpakking staat dan ook vermeldt dat er aan strenge voorwaarden is voldaan. Hierdoor zijn de bad producten een veilige keus voor jou zelf en natuurlijk voor de kleintjes.

Wanneer je kind last heeft van verzorgingsproducten met parfums kunnen de artikelen van Sostrene Grene wel worden gebruikt. Alle producten zijn namelijk parfumvrij. De lijn bestaat uit een baby badzeep, baby shampoo, een babylichaamsolie en nog baby zinkzalf. Daardoor zijn ze geschikt voor iedereen die last heeft van astma, allergieën of andere gevoeligheden.

Heb je een baby onderweg? Dan klinkt dit natuurlijk als muziek in de oren! Alles is dierproefvrij, gemaakt in Europa en als kers op de taart ook nog parfumvrij. Helemaal verantwoord dus! Ga snel naar de Sostrene Grene bij jou in de buurt en shop alle leuke Scandinavische musthaves!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *