Zondag? Bakdag met de kids!

Wat is het toch heerlijk om op een regenachtige dag lekker samen met de je kind of kinderen in de keuken te staan. Het is altijd een feest wanneer er iets lekkers wordt gemaakt in de keuken. De kleintjes verheugen zich natuurlijk op het smullen van alles wat is gemaakt! Maar wat maak je nou? Je bent op zoek naar iets wat niet moeilijk is.. Het moet leuk zijn.. En natuurlijk ook goed smaken! Speciaal voor jou heb ik leuke recepten opgezocht als inspiratie voor een zondag bak dag moment met de kinderen!

  1. Suikerkoekjes
    Genieten op de bank van een leuke film met een glas warme melk? Dan mogen de koekjes natuurlijk niet ontbreken! Suikerkoekjes zijn erg eenvoudig om te maken en nog veel lekkerder om op te eten! Wanneer je wilt, kun je ze ook nog decoreren met wat glazuur.
  2. Wafels
    In de ochtend als ze net vers gemaakt zijn, zijn ze het lekkerst! Wafels! Ze zijn makkelijk om te maken, want je hebt maar 4 verschillende ingrediënten nodig. Serveer de wafels met fruit naar keuze, bijvoorbeeld aardbeien. En neem daarbij nog een toef slagroom om het helemaal af te maken! Loopt het water al bij jou in de mond?
  3. Pannekoek fruit stokjes
    Deze heerlijke hapjes zijn geweldig om als traktatie te maken. Het zijn namelijk dunne versgebakken vanille flensjes. Vervolgens smeer je deze in met Nutella, rol je ze op en rijg je ze aan een satéstokje. Het is ook mogelijk om in plaats van Nutella, aardbeienjam te gebruiken, of natuurlijk een andere jam naar keuze!

Je vind alle recepten terug op de speciale pagina van Laura’s Bakery: https://www.laurasbakery.nl/bakken-met-kinderen/. Hier vertelt ze welke recepten geschikt zijn voor diverse leeftijden. Ik hoop dat je nu bent geinspireerd, en wie weet zelfs al de keuken bent ingedoken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *